Wie draait er nu?

 

 

RGVU Tijd
Deel RGVU snel in uw netwerk:
RGVU steunt

 

Welkom op de website van Radio Gewoon Voor U.

Wie zijn wij ?

Laat vooral voorop staan dat wij de programmamakers achter Radio Gewoon Voor U pure hobbyisten zijn die met veel passie en plezier doen wat ze het liefste doen namelijk ongedwongen en zonder beperkingen radio maken. Radio Gewoon Voor U is eigenlijk ontstaan als Radio 993 een Amsterdamse radio piraat waarbij voorop stond dat iedereen radio kan maken of je nou talent hebt of niet en in elke stijl die je maar wilt.

Bij het huidige RGVU (om maar even de afkorting te gebruiken) hoor je tegenwoordig een mix van gevarieerde programma’s met tijdens de avond / nacht / ochtend uren;

Dancetownfm wat non-stop dance uitzend zonder reclame/jingles/uuropeners want de muziek is het belangrijkste en daar wil je ongestoord van genieten.
Tussen 9 en 12 hoor je maandag t/m vrijdag Kitty Joosten met haar RadioShow gevolgd door een non-stop Freakhour samengesteld door Peter de Vries.

De doordeweekse middag vanaf 13 tot 18 uur is voor United Sounds Choice een station dat via RGVU uitzend met Engels gepresenteerde shows vanuit o.a het Verenigd Koninkrijk, America en het europese vasteland.

De weekenden van RGVU zijn goed gevuld met verscheidene mix deejays, gevarieerde shows in de Nederlandse en Engelse taal en de non-stop verzorgd door Dancetownfm.

Onder programmering kunt U precies zien wie en wat er draait op welke dagen en tijden dus bezoek onze site en luister is een keer mee naar b.v Tommy Martin, Frank Broeders of Peter de Vries.

Reclame maken op ons station is vanaf 1 april ook mogelijk prijzen worden binnenkort bekend gemaakt dus uw product of bedrijf bekendheid geven het kan straks tegen gunstige tarieven.

Een programma aanbieden, stuur een bericht via onze contactpagina en stuur deze naar de programmaleiding. U krijgt snel antwoord.

We hopen dat U geniet.

Radio Gewoon voor U wenst u veel plezierige luister uren.

 

Deejay worden?

Wij zoeken deejays die het leuk vinden om kosteloos voor ons te draaien vanuit je eigen huis.

Interesse mail ons, wij verzorgen indien nodig de software en installatie via teamviewer of hulp op afstand, software die onze deejays gebruiken zij o.a:

  • Winamp,
  • ZaraRadio,
  • VirtualDJ,
  • Sam Broadcaster,
  • BPM Studio.

De zend software die wordt gebruikt;

  • Oddcast / Edcast,
  • Shoutcast & Sam Encoder.

maar indien U al beschikt over software bent U vrij dat te gebruiken bij Radio Gewoon Voor U.

 

Verzoekplaten!

Tijdens live programma’s kunt U uw favoriete plaat aanvragen rechtstreeks bij de deejay die op dat moment draait de aanvragen verlopen via onze verzoekserver.

We hebben ook de mogelijkheid om buiten de uitzending een verzoek aan te vragen bij uw favoriete programma, hiervoor moet u een formulier invullen welke u kunt vinden via de pagina verzoekplaten_offline

Nu een verzoekje van onze kant,

wij vragen U wel de verzoekjes te variëren en niet steeds hetzelfde nummer aan te vragen, mocht dit wel gebeuren dan kiezen we een ander nummer uit.

 

Reclame

Jouw reclame hier of ergens anders op de site? Informeer naar de vele mogelijkheden en gunstige tarieven bij onze webmaster

 

Sponsoren gezocht!

Radio Gewoon Voor “U” kijkt naar de toekomst, in deze toekomst moeten we nu na lange tijd alles uit eigen zak betaald te hebben gaan denken aan een vorm van sponsoring van ons station.

Op sommige vlakken “muziek” worden we al een klein beetje gesponsord door een aantal producenten en promotie websites zoals; Geert Hakze (Showbizzin​fo Muziek & Artiesten Promotie), Artiesten Promotor Johan, HMP Entertainment & van vele artiesten persoonlijk.

Radio Gewoon Voor U wil graag verder uitbreiden door o.a meer server ruimte te huren, het aanschaffen van een speciale APP en d.m.v spelletjes, voor deze plannen is geld nodig maar ook prijzen en Radio Gewoon Voor U heeft daarvoor het bedrijfsleven nodig.

Ook het maken van radio zoals we nu doen kost maandelijks geld, nu word dit allemaal nog betaald door de eigenaar van het station maar als we willen groeien kan de eigenaar dit niet meer allemaal alleen bekostigen en gaan ook de studio’s mee betalen om Radio Gewoon Voor U online te houden.

Geïnteresseerd om uw steentje bij te dragen in de vorm van een donatie/gift en in ruil daarvoor uw bedrijfsnaam op onze website neem dan contact met ons op.

Samen met “U” groeien we door.

 

RGVU Stream Status

 

Radio Gewoon Voor U
Stream is online
Bitrate: 192 KB's
www.radiogewoonvooru.nl
 
Licensie

 

RGVU Sponsors

 

De website van Radio Gewoon voor U wordt gehost op een server van Versio. Ook op zoek naar een goede maar zeker ook een goedkope webhoster? Klik op het logo en sponsor ons.

 

Deze website wordt u aangeboden door vdsmedia. Ook zo'n leuke website nodig? Klik op het logo en sponsor ons.

RGVU uit de oude doos

 

99.3FM (do you remember)

99.3 FM [do you remember?]