Wie draait er nu?

 

 

RGVU Tijd

Deel RGVU snel in uw netwerk:

RGVU steunt

 

Wij zijn begonnen in 2013 en nu na een korte gedwongen stop vanaf 2 februari weer terug als weekend radio

Geschiedenis

In maart 2013 besloot Peter nog eenmaal een leuk gevarieerd station op te zetten onder de simpele naam Radio Gewoon Voor U.

Het station werd door de jaren heen groter en groter en steeds meer programmamakers kwamen bij RGVU terecht vanuit binnen en buitenland.

Vele hitlijsten waaronder de Vlaamse Super 15, Vlaamse Extra 15, Vlaamse Top en tip 15, Nederlandse Top 40 en meer vonden hun publiek via ons.

Ook vele kwaliteit programma’s zoals TKO Experience, Onverantwoord ABC, De Connectie, Vergeten Hits, Roy is Los, D’X@R Sounds, Static Mixen, Weekend Mix, Totaly Anders, Welcome to my House, Guido’s Lounge Cafe, High Drone in the mix en vele andere waren wekelijks te horen.

Ook vanuit het buitenland werd een behoorlijk steentje bijgedragen door Mars Soundman en zijn team van United Sounds Choice met o.a Tommy Martin, Pete Forsyth en Jason Scott die we zeker weer gaan vragen.

Vanuit het mooie België hoorden we ook wekelijks vele radiomakers op RGVU zoals Wim Mees, Rudolf Stevens, DJ Mike, Sammy Soul, Pascal Delplanque en Jan Kerremans.

Een nieuwe start betekent ook een nieuw plan, de uitzendingen beginnen vrijdag vanaf 18:00 uur en duren tot zondag 00:00, buiten deze uren zijn er geen shows maar wel dag en nacht muziek in het dansbare genre 70s 80s 90s.

Deze website is even een tijdelijke want we hopen dat onze voormalige webmaster Frans de Ruiter ons weer van een mooie site kan voorzien en dat ook Studio Diemen Live weer retour komt in het weekend.

Tot 2 februari.

RGVU Stream Status

 

Radio Gewoon Voor U
Stream is online
Bitrate: 192 KB's
www.radiogewoonvooru.nl
 

Licensie

 

RGVU Sponsors

 

De website van Radio Gewoon voor U wordt gehost op een server van Versio. Ook op zoek naar een goede maar zeker ook een goedkope webhoster? Klik op het logo en sponsor ons.

 

Deze website wordt u aangeboden door vdsmedia. Ook zo'n leuke website nodig? Klik op het logo en sponsor ons.

RGVU uit de oude doos

 

99.3FM (do you remember)

99.3 FM [do you remember?]