Licentie

Social media

 

    

Reclame

Jouw reclame hier of ergens anders op de site? Informeer naar de mogelijkheden en gunstige tarieven bij onze webmaster.

Awards
Radio Speler

Welkom op de website van Radio Gewoon Voor U.

 

De Amsterdamse radio piraten Radio 993/Luvfm zijn wij nu weer samen als Radio Gewoon Voor U The Real Music Power.

Radio Gewoon Voor U is een internet radiostation dat zich richt op een publiek van “0″ tot “100″ met dance, house, golden oldies uit de 50 en 60ér jaren, disco, funk, 70′s, 80′s & 90′s en Nederlandse muziek. Natuurlijk ontbreken ook de nieuwste hits niet en komen de voor het grote publiek onbekende Nederlandse artiesten ruim aan bod.

Wilt U meer info of adverteren op onze website, sponsor worden of donateur bezoek dan onze website en vraag via het contact formulier om meer informatie.

Link partners kunnen zich melden bij onze webmaster voor een link op onze site.

Wij zijn een compleet legaal internet station, de muziek die we opgestuurd krijgen word alleen verspreid onder onze deejays ter promotie.

Wilt U chatten dan is daar een mogelijkheid voor en natuurlijk draaien we alle door U aangevraagde verzoekjes met plezier en we zullen altijd ons best doen aan uw verzoek te voldoen maar ook wij hebben natuurlijk niet alles.

Radio Gewoon Voor U werkt samen met www.unitedsoundschoice.com , Delta Amsterdam en www.crystalprodukties.nl. (zie onze programmering voor een overzicht).

Radio Gewoon Voor U wenst u veel plezierige uren.

 

Deejay worden?

Wij nemen GEEN nieuwe deejays meer aan.

Wij zoeken deejays die het leuk vinden om kosteloos voor ons te draaien vanuit je eigen huis.

Interesse mail ons, wij verzorgen indien nodig de software en installatie via teamviewer of hulp op afstand, software die onze deejays gebruiken zij o.a:

  • Winamp,
  • ZaraRadio,
  • VirtualDJ,
  • Sam Broadcaster,
  • BPM Studio.

De zend software die wordt gebruikt;

  • Oddcast / Edcast,
  • Shoutcast & Sam Encoder.

maar indien U al beschikt over software bent U vrij dat te gebruiken bij Radio Gewoon Voor U.

Reclame!

Jouw reclame hier of ergens anders op de site? Informeer naar de vele mogelijkheden en gunstige tarieven bij onze webmaster

Verzoekplaten!

Tijdens live programma’s kunt U via de knop verzoekjes uw favoriete plaatje aanvragen bij de deejay die draait, wij vragen U wel de verzoekjes te variëren en niet steeds hetzelfde nummer aan te vragen, mocht dit wel gebeuren dan kiezen we een ander nummer uit .

RGVU steunen?

Wilt U meer info of adverteren op onze website, sponsor worden of donateur bezoek dan onze website en vraag via het contact formulier om meer informatie.

Via de knop contact zijn wij bereikbaar via email, Facebook & Twitter voor meer informatie. Natuurlijk kan U ook gewoon de muziek opsturen naar ons email adres.

Sponsoren gezocht!

Radio Gewoon Voor “U” kijkt naar de toekomst, in deze toekomst moeten we nu na lange tijd alles uit eigen zak betaald te hebben gaan denken aan een vorm van sponsoring van ons station.

Op sommige vlakken “muziek” worden we al een klein beetje gesponsord door een aantal producenten en promotie websites zoals; Geert Hakze (Showbizzinfo Muziek & Artiesten Promotie), Artiesten Promotor Johan, HMP Entertainment & van vele artiesten persoonlijk.

Radio Gewoon Voor U wil graag verder uitbreiden door o.a meer server ruimte te huren en d.m.v spelletjes, voor deze plannen is geld nodig maar ook prijzen en Radio Gewoon Voor U heeft daarvoor het bedrijfsleven nodig.

Ook het maken van radio zoals we nu doen kost maandelijks geld, geïnteresseerd om uw steentje bij te dragen in de vorm van een donatie/gift en in ruil daarvoor uw bedrijfsnaam op onze website neem dan contact met ons op.

SAMEN MET “U” GROEIEN WE DOOR.

Stream status

 

Radio Gewoon Voor U
Stream is online
Bitrate: 192 KB's
www.rgvu.nl
RGVU tijd
RGVU APPS

class=

class=

de Radio Gewoon Voor U apps zijn mogelijk gemaakt door;

class=

RGVU is trots op

class=

class=